lauantai 2. tammikuuta 2010

Appelsiinia inkivääriliemessä






Tämän jälkkärin löysin Mutukokkausta- blogista. Tein tätä jo toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla keittelin lientä niin kauan, että siitä tuli lähes siirappia. No, nyt taasen jäi vähän liian vetiseksi tuo liemi. Ehkä seuraavalla kerralla osaan tehdä sopivaa. :)
  • 3 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • n. 1,5 rkl tuoretta inkivääriä
  • appelsiinia
Keitä sokeria, vettä ja hienonnettua inkivääriä.
Mitä kauemmin keität sen vahvempi inkiväärin maku.
Pilko appelsiinia kulhoon ja kaada inkivääriliemi päälle.
Anna maustua hetken aikaa

Tarjoile esim. vegaanisen vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti